Tien dagen oude pups op 30 maart 2005
Op 21 maart 2005 zijn deze zeven pups geboren, dit is alweer ruim een week geleden inmiddels en aankomende zondag zijn ze alweer twee weken oud.

De pups groeien momenteel al flink en zijn alweer een stuk groter geworden dan bij de vorige fotoreeks. Het gepiep en gemier van de pups begint nu ook bij een enkeling steeds meer plaats te nemen in gekef. Kortom, nog maar even en enkele pups beginnen al te blaffen. Tevens gaan binnen enkele dagen als alles goed is de ogen van de pups los en moeten ongeveer tergelijke tijd ook de oren los komen die nu nog dicht zitten.

Vanaf dan duurt het nog maar even voordat ze speels worden en beginnen te lopen in het nest en later ook buiten het nest ter verkenning. Voordat het zover is hebben wij nog even rust ;-)

Hierbij een kleine en snelle impressie. Niet echt de mooiste kwaliteit foto's, maar het gaat er net mee door. Zwarte pups zijn overigens slecht te fotograferen, de blonde daarintegen veel beter en die zul je dan ook vaker aantreffen de komende tijd.

[aanvulling nieuwe fotoreeks 21 maart]
[aanvulling nieuwe fotoreeks 30 maart]
[aanvulling nieuwe fotoreeks 13 april]